Memorial

Fotoporcelan në forme drejtkendeshi.
Rezistente ndaj shiut,diellit dhe temperaturave nën zero.
Dizenjim me aprovim para se të prodhohet.

Afati i dorëzimit 15-20  ditë pas konfirmimit te dizenjos.

Pagesa në momentin e dorëzimi.

L

PERMASAT

Personalizo kete produkt

Produkt:

Çmimi:

Jeni i sigurt qe doni te dilni nga faqja? Ndryshimet nuk do te ruhen.

Textura:

1 shqyrtim për Memorial

  1. 5 nga 5 të mundshëm

Shtoni një shqyrtim

Your email address will not be published. Required fields are marked *