Drejtkendesh me bordure

Fotoporcelan forme drejtkendeshi me bordurë.
Rezistente ndaj shiut,diellit dhe temperaturave nen zero.
Dizenjim me aprovim para se te prodhohet.
Nqse foto vjen e gatshme pa asnje lloj perpunimi 10% ulje çmimi.
Produkti shoqerohet me kodin fiskal QR .

Garancia e bojërave mbi 50 vjet.

Afati i dorëzimit 3-5 ditë pas konfirmimit te dizenjos.

 

L

PERMASAT

Personalizo kete produkt

Produkt:

Çmimi:

Jeni i sigurt qe doni te dilni nga faqja? Ndryshimet nuk do te ruhen.

Textura:

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Drejtkendesh me bordure”

Your email address will not be published. Required fields are marked *