Ovale e thjeshte

Fotoporcelan ne forme oval .
Rezistente ndaj shiut,diellit dhe temperaturave nen zero.
Dizenjim me aprovim para se te prodhohet.
Nqse foto vjen e gatshme pa asnje lloj perpunimi 10% ulje çmimi.
Produkti shoqerohet me kodin fiskal QR .

Garancia e bojërave mbi 50 vjet.

Afati i dorëzimit 3-5 ditë pas konfirmimit të dizenjos.

Pagesa në momentin e dorëzimit.

L

PERMASAT

Estás seguro de que quieres salir de esta página?

2 shqyrtim për Ovale e thjeshte

  1. 5 nga 5 të mundshëm

  2. 5 nga 5 të mundshëm

Shtoni një shqyrtim

Your email address will not be published. Required fields are marked *