foto gres-porcelan per pishina

Material gres porcelan.
Rezistente ndaj shiut,diellit dhe temperaturave nen zero.
Dizenjim me aprovim para se te prodhohet,cmimi direkt nga fabrika shoqeruar me kodin QR.

Garancia e bojerave mbi 50 vjet.

Afati i dorëzimit 20-30 ditë pas konfirmimit te dizenjos.

Pagesa në momentin e dorëzimit.

L

PERMASAT

Estás seguro de que quieres salir de esta página?

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “ foto gres-porcelan per pishina ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *