Ovale me bordure

Fotoporcelan në formë ovale me bordurë.

Rezistente ndaj shiut,diellit dhe temperaturave nen zero. Dizenjim me aprovim para se te prodhohet,foto te gatshme 10% ulje ,

Çmimi direkt nga fabrika shoqeruar me kodin QR.

Garancia e bojerave mbi 50 vjet.

Afati i dorëzimit 3-5 ditë pas konfirmimit te dizenjos.

Pagesa në momentin e dorëzimit

Veshja e bordures shtese ne pagese ne vleren  20% te çmimit.

L

PERMASAT

Personalizo kete produkt

Produkt:

Çmimi:

Jeni i sigurt qe doni te dilni nga faqja? Ndryshimet nuk do te ruhen.

Textura:

1 shqyrtim për Ovale me bordure

  1. 4 nga 5 të mundshëm

    T
    me gusta

Shtoni një shqyrtim

Your email address will not be published. Required fields are marked *